första skoldan, första träningen med full utrustning!

Första skoldagen va väldigt speciell! så sjuk stor skillnad från vad jag är van vid. vi kom till skolan vid 7:10 så var vi tvungna att sitta i matsalen till 7:25 för dom vill inte ha massa elever springandes i koridårerna innan skolan. varje lektion är ca 45 min lång :) och du har 4 min på dig tills nästa lektion börjar. Listan är lång på vad man inte får göra, man får inte: ha skjortan utanför man måste ha den inståppad, får inte ha keps, mobil en får inte höras eller ses av lärarna, ingen ryggsäck. men skolan verkar bra och lätt över lag! efter skolan gick vi direkt till träningen där jag fick ny utrustning (hjälmarna är extremt osköna) träningen va rätt lugn jag behövde bara sparka lite och springa sen va jag klar! imorgon har jag styrketräning vid 5:40 på morgonen... sen börjar skolan 7:30 igen och en till träning direkt efter skolan. Så imorgon är det fullt upp och kommer förmodligen inte orka skriva något inlägg sen på kvällen!




har fått mitt state-id nu och mitt id kort för skolan.




förberedelse till skolan

imorse åkte vi till skolan för att förbreda mig tills imorgon är skolan börjar! vi gick till alla mina klassrum och gick igenom allt möjligt. jag kommer va så lost första dan... sen blev det footballs träning där vi gick igenom motståndarna som vi möter på fredag, sen va det löpning resten av träningen, det sög! det är fortfarande jätte varmt så vad man än gör på träningarna så blir man helt slut. Så fick jag reda på att dom flesta som åker till hit som student går upp 15kg :O kvällen har vart lugn, har bara kollat tv och chillat! börjar bli riktigt nervös för skolan nu det är STOR skillnad i skolan från hemma. men det ska nog gå bra! mamma jag ska lägga upp en bild på familjen har bara inte orkat än :P
nu är det sov dags ska upp 6:15 imorgon....................

hoppas allt är bra med er hemma!


Road trip.

idag har vi vart på road trip och shoppat. Vi åkte till en mal i grann staden toledo med nathan, jean, nathans brors fru och hennes yngsta barn ethan. Det blev rätt mycket skol saker och tränings kläder men självklart lite annat också :) på hem vägen stannade vi vid Hooters. haha underbar restaurang! imorgon ska jag och nathan träna lite football sen på kvällen ska vi åka och kolla när Robert ska tävla i demolition derby igen.
saknar redan den svenska maten.. vi har ätit nästan friterat varje dag:P hoppas det bli lite mer variation på det! men annars är allt jätte bra. börjar komma in i lite rutiner nu vilket är skönt! Så börjar skolan på tisdag vilket ska bli roligt faktiskt. ända gången jag har längtar lite till skolan. På måndag kan jag börja träna footboll med full utrustning. (mamma du kan vara lugn, jag får hela utrustningen av skolan)







!

va tvungen att lägga upp den på youtube för att ni ska kunna se den, men här är länken
http://www.youtube.com/watch?v=-MEswsiTvws

demolition derby!

idag har det vart fullt upp! dagen började med 2 timmar footballs träning, vi hade bara walkthrough för laget har sin första hemma match imorgon mot rivalen så det är deras derby imorgon:) efter träningen så åkte vi för att kolla på hans brorsa som skulle tävla ( jag skrev fel förra inlägget, det heter demolition derby och inte destruction derby) det är en helt sjuk sport! haha det va sjukt många rednecks där så antar att det är lite av en sån sport. men det va sjukt roligt att kolla på iaf! det flög lera överallt, en bil börja brinna och dom håller på att krocka sönder alla bilar tills det är en ensam kvar. det gick tyvärr inte så bra för nathans brorsa robert han hade en ny bil så den krongla lite.. men han ska tävla igen på söndag, så vi hoppas det går bättre för han då!
imorgon ska jag på en undersökning så jag kan börja spela matcher med footballs laget. Så förhoppningsvis har jag min första match nästa fredag :)
ska försöka lägga upp en video från idag, så får ni se hur ett demolition derby går till :)

första riktiga dagen

första riktiga dagen avklarad! idag hade jag min första football träning som rikigt rolig. jag ska försöka bli kicker i high school laget, jag va faktisk riktigt bra för att va första gången. nathan sa att jag va bättre på field goals än deras riktiga kicker! coacherna va jävligt nöjda så dom sa om jag ville fortsätta så har jag en plats! så nästa träning är imorgon. hade även fotbolls träning men va bara med ett litet tag för det va runt 30-35 grader så blev uttorkad rätt snabbt eftersom jag hade haft football träning i nästan 2 timmar innan så jag åkte hem och tog en liten nap istället. Nu på kvällen så var vi hos nathans brorsa som höll på att mecka på sin destruction derby. så imorgon ska vi åka och se honom tävla med den! familjen säger att det är bland det bästa som finns så det ser jag fram emot! ni är inte många men om någon är sugen på att skypa så är mitt account ludviglofgren.

men ska sova nu skriver mer imorgon! hahhaha man känner sig så sjukt omanlig när man bloggar...

ett år i usa!

resan började inte som planerat mobilen pajja redan på arlanda, men jag fick min sista lynch berger lemonade som tur va! när jag väl hade kommit till new york så började hela flygplatsen skaka från jordbävningen i virginia så allt blev försenat i en och en halv timme... men iväg kom jag och på flygplatsen väntade min nya familj som är jätte snälla (men inget om man jämför med mina riktiga föräldrar :) finns hur mycket som helst jag skulle vilja berätta om min första dag. men är alldeles för trött för att skriva mer. Men imorgon väntar min första football träning som jag ser framemot sjukt mycket.

hoppas att allt är bra med er där hemma!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0