Ingen hockey

Isen är fortfarande dålig:( det är för varmt ute för att få isen att stelna säger dom... Men imorgon ska det bli mycket kallare så håller bara tummarna!!
Inget nytt om jag kommer få pengar eller få allt ersätt för stölden, hur jävla seg kan man vara det har snart gått en månad! Men nu har dom blandat in personen som styr hela ligan som vi spelar i så förhoppningsvis har jag svar innan fredag, så jag kan shoppa loss på söndag:D


Besviken

Riktigt besviken blev ingen is idag:( det va ett hål i isen:/ men imorgon är det säkert att det blir is för nu är allt klart med isen:) dagen har vart ganska vanlig skola och träning träningen va sjukt rolig idag va med linebackerna och körde, vi körde många taklingsövnimgar:) önskar att jag kunde haft vart med och spelat lite med dom på matcherna, man blir så jävla avundsjuk på matcherna när man bara kan göra PAT:S
Imorgon blir det skola och footballs träning och sen hockey:D


Week 9

Dålig uppdatering den här veckan jag vet. Ska försöka ändra på det! Den här veckan har inte vart något speciell, vi förlora matchen i fredags mot det sämsta laget i våran serie, förstår inte hur det kunde hända så efter den matchen trodde vi att våra chanser att nå slutspel var över! Men idag fick vi reda på att vi fortfarande har en chans men då måste vi vinna matchen på fredag! På tisdag börjar hockeyn igen ska bli så sjukt skönt att gå på is igen! Det va mening att vi skulle åka upp till telido idag och köra almis men Don var tvungen att hjälpa Robert. På kvällen hade alla seniors i laget middag på en mexikans restaurangen, maten sög men vi hade skit roligt så det va huvudsaken:) alla fick en klocka med deras senior fotot på också. nu hoppas jag bara att morgon dagen går förbi snabbt så jag kan gå på is!:D


cedar point

okej en summering av helgen då :)
i lördags va det morgon träning och film med donuts, efter det åkte jag hem och sov lite det behöves väl! senare på kvällen så åkte vi till årets sista sprintcar race, den här gången så var det dom bästa i världens som tävlade! det va roligt men kallt! det slutade vid halv 10 så jag åkte hem till adam efter och kolla på film, orkade inte åka hem efter filmen så sov kvar där.
vi hade bestämt oss för att vi skulle åka till cedar point på söndan även om vädret va så där så vi åkte dit. förmiddagen va ganska misslyckad för det regnade till och från så vissa saker va avstängda.. men senare på eftermiddagen så slutade det regna och dom börja öppna allt igen. jag vill aldrig mer gå på gröna lund efter det här! så jävla sjukt bra nöjesfält!! min favorit helt klart va the dragster och Millennium. the dragster gör 0-200 på 4 sek och går sedan 130 meter rakt upp i lufter och sen tillbaka:) vi åkte den precis innan stänging så vi åkte den 2 gånger på 10 min :D
idag så hade jag ingen skola så hade tänkt att skypa lite, men så blev det inte... vi fick en extra träning vid 2 precis då när jag skulle skypa med viktor och maria och efter det med vickis och sen mamma och pappa! efter träningen åkte vi till fricker's och käka lite kyckling:) resten av kvällen slutade hemma framför tv.

imoron blir tillbaka till vardagen!
där har vi den!

pinsam match!

den här veckan har varit ganska packad med saker, skola träning nhl har det vart hela veckan:) så har ingen speciellt att skriva om den

matchen idag: whitmer borta, det är ett lag som plockar spelare från grannstaterna så dom är jävligt bra! men vi har slagit dom 3 möten i rad men idag bröts trenden! vi spelade sjukt dåligt i dom första 2 quartersna vi låg under med 35-0.. men vi spelade lite bättre bättre i dom 2 sista, matchen slutade 49-14.
på vägen hem så var en av dom tre bussarna med i en bilolycka, en bil körde in i bussen från sidan hela motorhuven var under bussen det rann bensin från bussen och bilen så det kunde haft blivit värre än det redan var, förstår inte hur man kan lyckas köra in i en stor gul skolbuss men mängder av lysen! helt sjukt.
imorgon är det träning igen påmorgonen sen ska vi åka och kolla på årets sista sprint car race. på söndag ska vi förmodligen till cedar point det är ett jätte stort nöjesfält!! är så sjukt taggad framför allt på den här: http://www.cedarpoint.com/public/park/rides/coasters/top_thrill_dragster/ :D hoppas att den slår superman på six flags som pappa har pratat om i alla år!
men nu är det dags att sova skriver förmodligen ett nytt inlägg imorgon:)

dålig uppdatering!

jag haft fullt upp dom senaste dagarna, så har jag vart för trött för att skriva när jag har kommit hem. men lovar att skriva ett imorgon när jag har kommit hem från matchen.

har inget vettig som rubrik

homecoming va faktisk sjukt roligt! det började kl 8 vid skolan så va vi där och dansa och så, efter ett tag åkte alla som jag gick med hem till oss där vi bada och softa några öl blev det också:)
idag va det skola och träning igen. efter träning åkte vi till port clinton för att visa mig runt vart dom brukar vara på sommaren med deras vänner! när vi kom hem så kom adam över vi kollade nhl, columbus blue jackets- vancouver canucks! längar ännu mer efter hockey nu, sista veckan i october går vi på is ska bli så sjukt roligt framför allt se hur klassen är på laget dock tror jag att laget kommer suga! men så länge jag kan vara på is så är jag nöjd :)
imorse försov jag mig första gången också! sover ju med öronproppar för att slippa allt ljud från nathans tv, så vaknade av nathan väckte mig 5 min innan vi skulle åka och sa " vi åker om 5 min så du kanske ska vakna" verkligen tack att du inte kunnde komma och väcka mig lite tidigare! det sista han sa innan han gick och la sig va att jag inte skulle försova mig igen nästa gånger åker vi! blir så trött på han ibland vi börjar skolan 7:30 och om vi inte åker prick 7:00 så blir han sur hela dagen! det tar ca 5 min att åka till skolan så istället för att kunna sova lite längre så måste vi sitta i matsalen och vänta tills klockan ringer 7:25 det enda svaret jag får när jag frågar varför vi åker så tidigt är att han vill kunna ta det lugnt, ja för det är ju så himla skönt att sitta i matsalen i 20 min!!! menmen ska sova nu så att jag slipper en höra på hans gnäll om jag blir klar 7:01!

homecomming

nu är det bröstcanser månaden så alla hade något rosa på sig jag hade rosa strumpor. vi vann matchen med 35-0 en kille i vårat jag gjorde 95 yards TD(http://www.youtube.com/watch?v=UQfef5DJ2io&list=FLpKAlNetr2OqNE3umvP6iLg&index=1) ikväll är det homecoming bestämde mig igår att jag skulle gå så vi va oc handla skor, slips och bälte. så har ingen dejt för kväll, men adam sa att han hade fixat en dejt åt mig. men jag skulle hellre skjuter mig själv!!!!!!!!!!! men har inte tid att skriva mer nu.. hörs sen

26 grader i oktober

helt sjukt att det har varit 25 grader hela veckan och strålande sol, inte direkt som hemma!
äntligen slapp jag ultraljudet och muskelstimulerning, så idag va jag tillbaka på träningen, men får inte göra kick offs för dom vill inte att jag ska slita upp skadan igen så det får bli till nästa vecka. imorgon är det match mot St. Francis vet inte hur dom är, men efter förra veckans förlust så vet vi att alla kan slå alla som i allsvenskan! vi måste vinna 3 av dom 4 matcherna som är kvar för att kunna nå slutspel.
resten av dagen blev lugn, skypade lite med bergman:D sen kom adam över och spela lite nhl självklart är jag fortfarande obesegrad(han är lika dålig som bergman)


btw går inte att lyssnasönder den! http://www.youtube.com/watch?v=7sjSHazjrWg&feature=youtu.be

marabou lite mer mmm i livet

igår fick jag mitt första packet från sverige som mamma och pappa skicka för typ 3-4 veckor sen:P men det va OTROLIGT gott med marabou igen! sen idag när jag kom hem från träningen så låg ett till packet i brevlådad med ännumer marabou och godis och café tidning:D så nu ska jag äta mig tjock på choklad! dock så ska jag ge en till min lärare som gav mig en daim efter hon hade vart på ikea, men hon får en liten för dom stora behåller jag för mig själv..mmm..
knät börjar kännas bättre efter alla behandligar nu så ska förmodligen vara med och träna imorgon så jag kan spela på fredag:) imorgon är det black out i skolan men har inget svart att ha på överkroppen så funderar på att stejka och
köra på vitt:)


spirit week

den här veckan är det spirit week i skolan. vilket betyder följande
måndags: skulle man ha på sig en tröja med sitt favorit lag på
idag: ha färg enligt sin klass. freshman=orange. sophomore=rosa. juniors=gul. seniors= grön
imorgon: 80 tals tema
torsdag: "black out" alla ska ha svart på sig
fredag: lila och vitt

blev inte så mycket träning för mig idag, har börjat på ont i mitt knä, våran doktor säger att min knäskål är sne... och att muskelfästet från låret till knäskålen är svagt så sen i lördags har jag gjort något slags ultraljud på muskelfästet, så har inte kunnat tränat.. men förhoppnings vis så låter dom mig spela på fredag:) idag fick jag bra nyheter om stölden också! central catholic undrade värdet på allt som blev stulet från mig så dom kan betala tillbaka:) får pengar för min iphone även fast jag får en ny! :D

juste fick ny frisyr idag också! klippte mig på en riktig klassik amerikansk barbershop. dom kunde sin grej!


Hockey

Dagen började med att jag skypa med mamma och pappa saknar dom jätte mycket! efter då så var planerna att jag nathan adam och jacob skulle åka till bowling green för att åka skridskor, men så blev det inte dom hade ställt in almis för BWSU hade en försäsongsmatch så vi kollade på den istället va roligt att kolla hockey igen börjar få lite hockeyabstinens.. efter matchen åkte vi till fricker's och käka :) sen åkte vi hem till adam där vi spela lite COD och kolla på film, vi åkte hem till oss vid 10 tiden då jag och nathan tog en NHL match, sverige vann självklart mot usa!!
imorgon är det dags för skola och träning igen:)

lördag

mitt internet har legat nere ett par dagar sa har inte kunnat skriva.
i fredags hade vi match mot toledo central catholic. vi förlorade matchen med 28-14 men dommarna sög och vi spela otroligt dåligt, det borde vart en lätt match för oss men så blev det inte! när vi kom tillbaka från halvtid, så märker jag att min helt nya bose qc3 hörlurar, min iphone, mammas och mitt kort samt ca 50 dollar var stulna... va jävla irriternade! men allt är spärrat och förhoppningsvis får jag nya hörlurar av central catholic.
idag har det vart träning som vanligt åkte och kolla lite volleyball efter träningen men åkte hem efter en timme för jag va så trött. resten av dagen spenderade jag hemma. skulle egentligen spelat paintball men det regna så det blev inställt. här är lite från våran match från nyheterna, spola fram till 05:30 vi spelar i vitt http://www.foxtoledo.com/dpp/sports/hs_football/FOX-Toledo-Hardcore-Football-Week-6-09302011?ref=scroller&categoryId=20000&status=true

RSS 2.0