första inlägget som 19årig

hej igen! har inte orkat att uppdatera på länge men får allt för mycke klagomål så nu var det dags igen!
Igår fyllde jag 19, måste säga att fylla år i sverige är 100 gånger bättre. men jag hade ändå kul igår, vi skulle först gå ut på krogen men så blev det inte, dom jag skulle haft gått med va tvungna att stanna kvar på deras college så jag åkte och bowla med Alexa, Carmen och jake istället. det kanske va bättre för jag har rätt mycket att göra idag så. imorgon åker jag till boston och hälsa på stoffe, phille och ollan som ska dit på hockey tryouts. det ska bli så otroligt skönt att komma iväg från fremont lite och se något annat än min lilla håla och framför allt träffa svenska kompisar igen! jag måste åka från huset 5:30 vet inte hur jag ska klara att gå upp så tidigt. planet går 8:25 sp jag landar i boston runt 11 tiden:) sen blire bara att vänta på stoffe och dom som kommer runt 4 tiden.
Nu är det bara 32 dagar kvar tills mamma, pappa och viktor kommer hit! det ska bli så otroligt skönt att få träffa dom igen saknar dom så sjukt mycket! om 46 dagar är jag hemma på svensk mark igen! jag hoppas verkligen att bergman, skinner, johan och hence kommer stå på flygplatsen och vänta som dom har lovat så länge nu!
det ska bli jätte skönt att komma hem igen men ändå jobbigt att lämna alla mina nya kompisar för man kommer förmodligen aldrig mer se vissa av dom... men det är som man säger "it isn`t about the friends you`ve known for the longest. it`s about the ones that came in & never left your side"
kommer förmodligen( kan inte lova något) komma ett till inlägg från boston eller när jag har kommit hem:)
snart så ses vi igen! älskar er!

RSS 2.0