Fått tillbaka mitt internet:)

Nu har mitt internet kommit tillbaka efter att dom inte hade betalat räkningen...
Jag hade en jätte bra jul men det var också väldigt tufft att vara utan familjen, jag fick bl.a. En klocka av mamma o pappa och min varsity jacket av mina värdföräldrar.
Idag började våran utomhus turnering, det snöa och regna under matchen men det va kul att spela utomhus! Vi förlora dock matchen med 6-1, imorgon har vi 2 till matcher.
Orkar inte skriva något stort inlägg nu, ska upp om 6 timmar så behöver sova:p
Blir nog ett till imorgon om hur julen och det var.


första dagen på lovet

hade behövt ett bra sovmorgon men så blev det inte jag gick upp vid halv 10 för att åka till toledo för att köpa hockey klubba, jag adam, nathan och 2 andra åkte upp, vi hade sjukt roligt så va det skönt att komma iväg lite från Fremont och göra lite annat än vad man gör i vanliga fall. sen blev det träning och laget har inte förbättras någonting, så börjar bli riktigt trött på det nu... i morgon blir det en ordentlig sovmorgon därefter träning sen ska jag förmodligen över till adam och softa. hemlängtan börjar bli riktigt jobbigt nu när julen närmar sig det skulle vara oerhört skönt att vara hemma en vecka, men jag får vänta i drygt 5månader till. helt sjukt att jag har vart här halva tiden nu, det går så sjukt fort känns som att jag har vart här i en månad. igår fick jag reda på av nathan att jeanne och don ska skilja sig efter jag har åkt, så nu känns det lite som att dom bara vill att jag ska åka hem, så vet inte riktigt vad jag ska göra åt saken...

förluster igen!

igår hade vi match uppe i toledo mot springfield vi förlora med 11-1 tror jag det blev... börjar bli riktigt trött på laget för så fort jag får pucken blir alla stillastående och väntar på att jag ska göra något, och jag orkar inte åka coast till coast varje gång jag får pucken, menmen det är väl bara bita ihop och köra! idag hade vi våran fösta hemma match, mot lake. vi borde haft vunnit den men så blev det inte, men idag spelade jag back så allt såg mycket bättre när vi får någon ordning på försvaret, men 5 min in så får jag världens bentackling så kunde inte fortsätta, men under den tiden så gjorde jag ett mål och sköt mer skott än vad hela laget gjorde på andra perioden så tråkigt nog så blir laget helt värdelöst utan mig, true story! efter matchen åkte jag hem och proppa i mig smärtstillande tabletter:P haha och det roliga med det hela va att dom inte fick utvisning för det för domarn sa att jag undvek tacklingen så jag låg på isen typ 10-15 sek innan dom blåste av så fick vi utvisning för att adam skrek till domarn "thats fucking bullshit" så vi förlora en spelare och en utvisning:P men nu kommer jag förmodligen spela för 2 lag, med icewolfs och ross men med icewolfs kommer jag bara spela turneringar och no league games, så jag får spela i ett vettig lag också! men nu ska jag sova så att jag orkar upp imorgon! saknar alla där hemma och hoppas att ni har det jätte bra!

Nu åker skägget av :D

Blev otroligt överraskad idag när vi skulle åka till skolan. Det va vitt överallt! Det hade tydligt snöat tidigt på morgonen, Fast irriterande att snön kom här innan i Sverige.. skolan va rätt så normal inget speciellt hände idag förutom att Nathan tog körkort idag, han va så sjukt glad, så han körde runt hela dan idag:p men efter skolan va all snö borta:( efter skolan åkte vi till träningen och sedan hem till Adam och chilla ett litet tag sen åkte vi till hallen igen för almis.
Imorgon första december= skägget åker av, ska bli skönt! Så ska till barbershoppen direkt efter skolan för rakning på huvudet och ansiktet:) sen blir det träning som vanligt.


RSS 2.0