thanksgiving

är inte helt återställd efter sjukdommen men jag börjar bli bättre nu, idag har vi ätit väldigt mycket! skjutit lite med robert vapen och ätit lite mer:) det har vart en jätte bra dag. imorgon startar hockey turneringen så första matchen är kl 2 mot eastwood(om någon har sett pogramet MTV MADE så vill jag säga att eastwoods målvakt håller på att bli "made" av dom så förhoppningsvis kommer man vara med på det:)) men nu orkar inte jag skriva mer har sånn brutal huvudverk så jag ska gå och lägga mig nu.

lou got the flu

ja nu har man blivit sjuk också... började redan hosta och så i skolan sen efter almis så började jag frysa som fan, så ligger jag i sängen med min onepiece och täcke och fryser... så det suger! men som tröst på såren har jag fått tillbaka min hörlurar:)

Lou got the flu

ja nu har man blivit sjuk också... började redan hosta och så i skolan sen efter almis så började jag frysa som fan, så ligger jag i sängen med min onepiece och täcke och fryser... så det suger! men som tröst på såren har jag fått tillbaka min hörlurar:)


förlust igen

matchen i lördags sluta med förlust den också tror det blev 8-1 eller något liknande, men som sagt det är inte lätt att få något bättre resultat i det lag jag spelar i. det är som att vara 1 mot 5 och jag överdriver inte! men det va roligt att spela iaf. nästa helg har vi en turnering i toledo tror det blir 4 matchen fredag till lördag, vi lär komma klart sist i turneringen memmen. idag har jag bara tagit det lugnt va ganska sliten efter helgen, skypade lite med mamma och pappa och sen åkte vi till robert och spela lite MW3 och käka. imorgon väntar skolan och träning, nathan ska börja stå i mål istället för tjejen, inte säker på om det blir bättre. eftersom han sa att han va bra på hockey och han är helt VÄRDELÖS! han testa att stå i mål förra året och han säger att han är bra på det så jag har inga förväntningar på han alls!

Storförlust skön...t

Haha matchen gick som väntat vi förlora med 14-1, men hade inte förväntat mig något annat vi har ju 6 spelare som aldrig har spelat tidigare +våran målvakt har aldrig spelat heller. Men jag gjorde ett mål iaf:) Hon är förmodligen den värsta målvakten jag sett! Men nu sitter vi på frickers och äter. Vi bestämde oss att inte åka till Columbus ikväll för vi skulle typ vara framme där vid 1:30 så vi sket i det. Nu hoppas jag att vi lyckas bättre imorgon vi möter ett sämre lag också:)


underbar dag

dagen har vart riktigt skön, började med att vi fick sov morgon i 3 timmar för alla freshman och sophomore hade ett test på morgonen så vi andra fick sova in. så alla lektioner i dag var bara 20 min för vi skulle sluta samma tid som vanligt:) efter skolan blev det hockey träning, hör och häpna isen var faktisk bra idag! så vi körde på som vanligt, imorgon är det första matchen mot parma i bowling green ska bli underbart att spela match igen, fast vi får se hur det går parma är tydligen bra så det blir nog stor torsk.. efter matchen så åker vi till columbus och spenderar natten hos adams farbror för vi har tidig match där på lördagen. sen har vi utterligare en match på söndag :D så min helg kommer vara fullspäckad. så blir nog inte någon ny uppdaterning fören söndag kväll.

dagen

dagen började som vanligt med skola, saknar svensk skola! allt börjar kännas lite långtråkigt när skoldagarna är exakt lika dana, men jag har ändå jävligt roligt i skolan! för att skryta lite så fick man bäst på matteprovet med 80 av 83 möjliga ;) efter skolan kom Nicole (roberts fru) med sönerna och hämta mig och nathan. hon va tvungen att betala massa räkningar så hon kunde liksamma hämta oss tycket hon. betala räkningar här är inte lika effektivt som det är hemma när vi kan göra allt på internet här måste dom åka till massa olika ställen för att betala( går säker att betala på internet också men ingen använder sig av kort här så dom måste väl) efter det va jag hemma och chilla ett tag sen åkte vi upp till sandusky för att köpa hockey hjälm och beställa mig hörlurar. självklart hade dom 2 av dom sämsta hjälmarna man kan få tag på så blev ingen ny, antar att dom för nöja sig med min blåa hjälm ett tag till. vi skulle egentligen ha träning idag också men så blev det inte.. dom lägger om hela isen för dom hade tydligen en luftbubbla där hålet bildades, så nu vet jag inte när det blir träning igen. så har vi 3 matcher i helgen så har ingen aning om det kommer gå eftersom vi behöver verkligen träna! men jag beslöt mig att gå ut och springa måste ju få träning på något sätt. efter det så blev det skype med bergman (han har blivit så sjukt kaxig nu när han vet att jag inte kan spöa han på ett par månader)
nu håller vi tummarna på att det kommer vara dimma imorgon bitti, för då skjuts skolan upp i 2 timmar :D


pappa: du måste skicka appstore koden till mig :)
mamma: jag saknar svensk choklad så har du skickat packetet? har du ringt 3 om mitt abonnemang? hade lite kul

med webcameran någon av dom första dagarna ;)

Alltid problem med isen!

dagen har varit ganska stor besvikelse.. jag gick upp redan vi halv 9 för att lösa in min check från central cathlic som jag fick från alla stulna saker (den va redan en besvikelse eftersom till en början skulle den vara på 800 dollar, sen blev det 600 och till slut 489 dollar så nu blir det inte så mycket shopping efter jag har köpt tillbaka mina hörlurar som jag hade förväntat mig) men vi åkte iallafall och skulle lösa in checken så va inte banken öppen så vi åkte till walmart men dom tog inte emot handskrivna checker så det sket sig! Så vi åkte hem igen. runt halv 2 åkte vi till ishallen för att kolla på icewolfs match mot eastwoods men självklart så var det ett hål i isen så dom ställde in den matchen och vår match, så det va bara att åka hem igen. men som tur va skypade jag med mamma,pappa,Viktor och mormor som lättade upp stämningen, och jag hoppas pappa fick en jätte bra fars-dag även om hans favorit son inte var med! :) resten av dagen var väldigt lugn, det var nog bäst så att jag fick reparera mig från min förkylning.

Ni ser ju bara hur otroligt besviken jag är!!


Nw3 hockey mw3

Jag vet att det har varit otroligt dåligt med uppdateringar nu, men bloggen är inte det första jag tänker på hoppas ni förstår det:) men nu har det kommit klagomål att jag inte har skrivit på länge (maria) så nu kommer ett litet;)

Dagen börja som vanligt med skola, idag hade vi krigsveteraner i skolan från ww2 m.m som höll på i en timme, den va faktiskt ganska bra. Efter som alla amerikaner ÄLSKAR sitt land så har dom gjort allt för att lyckas bra med den här dagen.
Efter skolan så åkte vi till Adam och spela tv spel( nya call of duty har precis kommit ut så vi har hetts spelat i 2 dar nu) efter det åkte vi och träna. Vi har vår första match på söndag :D tränarna sa till mig igår att jag ska försöka vara på isen hela tiden, om jag blir trött så ska jag gå ner på backen och vila:p har börjat få ont i mina handleder av någon konstig anledning! Sjukt irriterande först knät och nu handlederna.. Men men efter träningen åkte vi tillbaka till Adam för att nörda lite till:) idag beställde jag min varsity jacket för fotbollen så den kommer runt jul så då ska ni få se bild på den:p imorgon efter skolan ska vi till frickers och äta sen åka och kolla på en teater... Arthur millers "the crucible" vi har läst manuset och sett filmen i skolan så nu ska vi se teatern.

Hoppas alla har det bra hemma!



Den här bilden fick vi när vi hade senior night:) kommer


hockey

idag har det vart full fart! skola på dagen och sen hockey träning efter, på söndag får vi börja använda puckar:P jag fick reda på att en av våra tränare ville ha mig som utbytesstudent. efter täningen åkte jag hem och käka lite samtidigt som jag kolla på the italian job :) efter det så var det almis i hallen så jag och adam åkte dit och körde med några från fremonts andra hockey lag (ice wolfs) dom är som torpet typ. det va iaf sjukt roligt vi körde 2 mål hela tiden och jag showa som vanligt;) det va en kille med och körde som hade bott i sverige i ett år så vi prata svenska med varanda, det börjar bli sjukt svårt att prata svenska face-to-face;) han frågade mig om jag ville fälja med på en detroit red wings match för han kände någon som fixa plåtar :D

herregud!

idag hade vi vårt andra is pass, men herregud va laget är dåligt!!! ni kommer inte kunna förstå hur dåliga vissa är. vi har runt 6 gubbar som kan spela någorlunda... resten har inte stått på is på flera år så det ser ut som almis träningarna. inga puckar får vi använda först nästa vecka, tränaren vill att vi ska få upp konditionen innan. men det är kul att va på is överhuvud taget, jag och adam är bäst i laget så vi åker mest runt och lallar bara:) vi har vår första match nästa söndag, ska bli spännande!

lovar att jag ska bli bättre med uppdateringarna framöver! men här kommer lite bilder från vårat omklädningsrum.


mitt bås i omklädningsrummet mitt bås

ömklädnigsrummet

ingången (T.R.A.C. är ligan vi spelar i så under är alla lagen vi har mött)
utgång till planen

läkarrummet

fremont ross's legender

filmrummet(det är här vi äter alla donuts :D)

fick test skjuta roberts leksaker i fredags:) 3 pistoler och den här!



RSS 2.0