vardag

idag har det vart skola som vanligt, har tagit en ny kurs i skolan också: strength and conditioning lite extra träning är alltid bra! efter skolan va det dags för träning i regnet.. det sög men jag gjorde mitt sen kunde jag byta om. så det va skönt. efter träning åkte vi och hämta pizza men jag tog min vanliga sallad är lite trött på att äta pizza 3 gånger i veckan:/ har igentligen inte så mycket att skriva just nu, men det blir förmodligen ett nytt imorgon (om jag orkar)

ps: mamma o pappa hur går det med min telefon?

YFU möte

mötet idag va otroligt tråkigt! men som tur var så va jeanne tvungen att åka och jobba så vi behövde bara vara där i 2 timmar :) men det va kul att träffa amanda den andra tjejen från sverige och prata lite svenska igen. resten av dagen spendera jag bara framför tv och prata lite med skinner. fick ett litet inpuls ryck att jag skulle snagga mig men dom hade inte kvar 3mm munstycket så det blev inget. imorgon är det dags för skola och träning igen.

lugn lördag, med tråkiga nyheter från sverige

dagen började med träning som vanligt med träning och donuts när vi kollade på matchen från i fredags. vi vann matchen med 40-19, det va en rolig match men jävligt kallt i sista quartern. efter träningen åkte jag hem och sov en stund, jag har sovit sjukt dåligt hela veckan så jag behövde verkligen det! sen fick jag tråkiga nyheter från sverige.. min älskade hund flizan lever inte längre:( så kväll blev väldigt jobbig...imorgon ska jag och jeanne på ett YFU möte där vi ska sitta och lyssna på när dom pratar i 3 och en halv timme... menmen antar att dom har något viktigt att säga så det blir väl säkert bra.


RIP min älskade hund flizan! <3


lima seniors

imorgon det dags för match igen! imorgon väntar en bussresa på 2 timmar till lima där vi möter lama seniors, dom är ett av de sämsta lagen i våran serie. så förhoppningsvis avgörs matchen redan i första quartern :)
min nya kickingcoach fick jag träffa i onsdags också han va till stor hjälp och lärde mig saker som jag inte hade någonaning om.. framför att skottet påverkas otroligt mycket på hur man tar sina steg bakåt och hur man ska träffa bollen. så nu känns det som att det bara kan bli bättre!


en månad!

nu har jag bott i usa i en månad! tiden går så sjukt fort fattar inte var allt tid tar vägen, kommer vara hemma snart om det forsätter så här. jag antar att det är all träning och alla nya kompisar som gör att tiden går så fort! haha det börjar bli svårt att skriva på svenska måste tänka om varje mening för det ska bli någorlunda rätt:P men jag hoppas att allt är jätte bra med alla där hemma, jag tänker på er och saknar er jätte mycket!
det är jätte kul med alla komentarer och läsare trodde att bloggen skulle floppa totalt!

men från det ena till det andra så blev det klart i dag att vi kommer ha ett hockey lag i vinter, vi kommer att ha ett par som aldrig har spelat hockey.. så vi får se hur det går, första träningen har vi första veckan i november. är så jävla taggad på is nu! det blir ju inte bättre när mina nya klubbor står i rummet ny tejpade och klara för is. men vi ska köra allmis i helgen tror jag så då hoppas jag lite abstinens försvinner!

i footballen har jag fått en egen kicker tränare som börjar imorgon och ska vara med mig vare onsdag och torsdag, så nu slipper jag vara med alla linebackers och träna när jag har gjort mitt sparkand. fast idag va det dock roligt att vara med dom för vi körde nästan bara tacklings övningar:) coacherna säger att dom vill testa mig på någon match också:P men det skulle aldrig funka, kommer aldrig förstå mig på alla taktiker dom har..

skype dag!

idag har vart en otroligt lugn dag med mycket skype och tv. dagen började med att jag prata med mamma,pappa,viktor och maria. sen va det dags för marit och clas och till sist skinner,bergman och lite med hence! det är jätte skönt att få prata med alla det underlättar saknaden sjukt mycket! känns som att man kommer hem för en stund. men tiden går så fort här så jag kommer ju ändå vara hemma snart igen(http://www.time55.com/sv/nedrakning/?y=2012&m=jun&d=14&h=8&mi=10&t=hemma-t55igen-1t2t5&yn=Ludvig&c=bu&mc=2) på tisdag har jag vart här i en månad! känns verkligen inte som det, förstår inte vart all tid tar vägen. men nu är det dags att sova för snart väntar skolan igen....


förlust...

som sagt så förlora vi matchen i fredags. det va sjukt jämt hela matchen. tycker dommarn förstörde matchen lite.. vi fick personal fouls hela tiden medans dom kom undan hela tiden! men det va sjukt skön känsla hela matchen igenom känndes som vivo cup finalerna gånger 2! det stog 21-21 efter fulltid, så fick gick in i övertid! där vi förlorar i andra omgången... det va kaos i omklädningsrummet efter alla skrek grät och va almänt arga/besvikna, den här matchen var den alla har sätt fram emot mest på hela säsongen och att vi va så nära va väl droppen för allas humör! jag gjorde bra ifrån mig iallafall satte 5 av 5 fieldgoals

men på träningen va alla på bättre humör igen det va väl donutsen som vi fick efter träningen som gjorde susen. efter träningen åkte jag hem och sov ett tag. sen åkte vi till racing banan där det va sprintcar race (sprintcar: http://www.youtube.com/watch?v=-tSPCa-VLS4&feature=related) det va roligt men man blev jävligt skitig av det. Dons kompis vann alltihop så det va kul!

imorgon ska jag absolut inte göra någonting! ska bli skönt med en slappardag plus att jag börjar bli sjuk..

till mamma och pappa: jag kommer gå upp vid 12 så vi kan väl skypa vid halv 1? :D

det va ren och fin innan!


depp!

vi förlora i övertid... orkar inte skriv mer är för trött! men skriver ett inlägg direkt efter jag har kommit hem från min träning imorgon!

Torsdag

va otroligt trött när jag vaknade imorse för skolan.. nathans va är på högsta volym så det hörs på hela övervåningen så kunde inte somna.. men jag krigade igenom skolan för att gå och träna, vi hade bara walkthrough så gjorde inte så mycket vilket va skönt! efter träninigen åkte jag hem till en kille i laget för att äta pizza:) sen åkte vi till skolan för att kolla när tjejerna hade volleyball match men va sjukt trött så det va ganska segt. att det va dom snyggaste tjejerna i skolan va ju sjukt överdrivet:P
imorgon gäller det! säsongens viktigaste match mot st:johns! alla är sjukt laddade, jag tror faktiskt att vi kommer vinna :) men många säger att det kommer bli en sjukt spänande match och att det kommer avgöras in i det sista! innan matchen i skolan ska vi ha något som kallas för pep rally vet inte riktigt vad vi ska göra men återkommer med det;) ska bli sjukt roligt! så ska alla klä sig i lila fremont ross tröjor det ska bli grymt coolt:P

Go Fremont!!!

fox & WTOL news

skolan i dag var sjukt tråkig, vi gjorde ingenting.. men träningen va rolig som tur va! vi hade 2 nyhets kanaler (fox o WTOL) där och filma och intervjua oss :) WTOL filmade oss igår också! så vi komme vara med på nyheterna 2 dagar i rad :D igår hade dom med 2 fieldgoals av mig. resten av träningen gick bra, var med linebackerna och körde efter jag hade gjort mitt vanliga! efter träningen skyndade vi oss hem för att hinna se nyheterna kl 6 men självklart missa vi det... får vänta tills de sänds igen vid 23:) imorgon blir det skola och träning. efter träningen ska vi åka hem till en kille i laget och äta pizza för att sen gå och kolla på tjejernas volleyball match :) dom säger att det är dom snyggaste tjejerna i skolan!


sitter och väntar på nyheterna med min underbara tröja.

tisdag

den här tsdagen har vart som vilken dag som helst! skola och träning, va dock sjukt varmt på träningen, men det är skönt att det börjar bli varmt igen efter den lilla svackan vi hade. på fredag har vi säsongen vikigaste match! vi möter ST:johns som slog ut oss ur slutspelet förra året med bara en touchdown, och det är vi som är rankad 1 och 2 så det kommer bli riktigt hårt!
imorgon händer inget speciellt, det blir som vanligt skola och träning.
nathan har börjat tjata hela tiden om jag ska gå på homecoming( deras höst bal som är om 3 veckor) om jag får någon snygg dejt så ska jag gå men får se hur det blir:) nathan vill att jag ska gå med svenska tjejen som också åker med YFU.

till mamma och pappa! har ni hört något mer om mobilen? jag vill ha vit om det går att få in ett önskemål :D

YFU picknick

dagen började med ett efterlängtat skype samtal med mamma och pappa. sen åkte vi till YFUs picknick det va roligt att träffa andra utbytesstudenter framför allt en tjej från sverige som jag träffa på lägret i sverige, det va skönt att kunna prata face-to-face med någon från sverige och se hur hon hade det! vi va där runt 2 timmar sen åkte vi hem för att åka vidare till en hockeyshop i toledo där det blev 2 nya klubbor:) och på hemvägen blev det självklart Hooters! :) imorgon är det dags för skola och träningar igen. men nu slipper jag alla tidiga morgonträningar för jag har personal fitness i skolan så får göra allt där istället :D i lördags fick mitt namn tidnings debut också:) fast det stod bara lite om att jag hade gjort några fieldgoals i sammanfattningen av matchen men men det är alltid något ;)


självklart blev det en ny bild också :)


lördag

tidig träning idag igen, vi började med lyfta lite på gymmet. sen gick vi till simhallen och bada lite efter det gick vi tillbaka till arenan och käka donuts och kolla på matchen från igår:) resten av dagen tog jag det bara lugnt nathan va här med sin flickvänn så vi kolla på film och käka lite.
nu ligger jag i sängen och kan inte sova, är så jävla mycket saker som rör sig i mitt huvud just nu...
imorgon ska vi på picknick med YFU och alla studenter och deras värdfamilj det ska bli roligt, jeanne har bakat mig favorit sockerkaka så hoppas att det blir lika god som när mamma gör den men det tvivlar jag på:P

ps: mamma och pappa jag kommer gå upp vd halv 11 imorgon så vi kan väl skypa då? :)

vinst!

självklart blev det vinst idag igen 33-18 :D för mig gick det helt okej! mina kickoffs gick jävligt bra, men missa ett av 3 fieldgoals.. men är nöjd iaf! ett av mina fieldgoals gick över nätet och ut på gatan då skrek hela läktarn "Sweden". haha laget som vi mötte var bara svarta kille dom hade en vit och han var tränare. men matchen va jävligt bra och sjukt rolig att spela! tränarn sa att om jag fortsätter som jag gör så kan jag tjäna stora pengar innom footbollen:P

här är lite bilder från matchen!















lugn dag

skolan va väldigt lugn hade mitt första quiz i matte som va rikigt lätt! svårhetsgraden på matten är som den i 9 så för en gångs skull så har jag inga problem med matten:) det första som hände på träningen va att jag fick en utskällning av våran materialare för jag hade använt läderbollar igår på träningen när det spöregna, men det va inte mitt fel för tränarna sa att jag skulle använda dom så han lugna ner sig rätt snabbt! träningen va bara en walkthrough inför matchen imorgon. en gammal tridition som rektorn tog bort till höst teminen va att man inte fick ha på sig match tröjan i skolan, men han fick så många klagomål på det så han var tvungen att ta bort den så imorgon ska alla footbolls spelare ha på sig matchtröjan :) imorgon är det även parents night så alla seniors ska ut på planen med sina mamma och pappa fast i mitt fall så blir det min host föräldrar så ska vi presentera om själva inför publiken, jeanne är jätte laddad! men nu är det dags att plugga till mitt första prov i politik imorgon....


#91 Lofgren


REGN!

idag har det spö regnat och blåst hela dan och det ska regna non-stop tills lördag! så träningen va skit kallt! fick reda på att jag ska göra kick offs också:) men vi fick sluta tidigare som tur va:) när jag kom hem så blev det en efterlänktad ceasarsallad den va sjukt god. skönt att slippa friterat! nu ligger jag i sängen och lyssnar på hassan! så jävla roligt går inte att sluta garva:) snart ska jag börja läsa boken som jag fick av familjen Lindén. bäst för dom att den är bra! ;)



vanlig dag!

den här dagen har kännts som en helt vanlig dag. skola träning vila. förutom att graderna har sjunkigt sjukt! i lördags va det 95° och idag va det 60°.dom säger att brukar vara så men inte så mycket som det var den här gången, dom tror att det har något att göra med stormen som har vart runt om i landet. imorgon är det dags för morgonträning igen.... har verkligen inget vettigt att skriva:( så det här får räcka för ikväll!





labor day

dagen började med ett hårt pass på gymmet sen lite intervaller. Så va rätt trött efter träningen så tog en lååång powernap när jag kom hem. sen satte jag mig vid datan och kolla lite bland annat på det här klippet http://www.youtube.com/watch?v=uSMlIM9zLio (vilket va sjukt jobbigt att kolla på eftersom jag sitter i nästan samma situation som dom)därefter ringde viktor och maria på skype så då blev man på bättre humör :D nathans kusin fyllde 16 i dag så vi åkte över till dom i clyde för att fira henne lite och äta tårta:) när vi kom hem därifrån så prata jag lite med vickis och natta från london. haha dom va på väldigt bra humör lite för mycket av det goda:P men det va roligt att höra lite hur dom har det. imorgon är det dags för skola igen... så klockan är satt på 6.00! ångest!

ps. mamma! hoppas att du polisanmälde min telefon:)

kolla

http://www.youtube.com/watch?v=162gYmyiGrU&feature=player_embedded

slapp dag!

Morgonen började underbart, skypa med mamma och pappa vilket gjorde satt man kände sig hemma för en stund. vilket va jätte skönt för jag saknar sverige och alla nära och kära! sen ringde pratade jag också med skinner, hence, johan och bergman också:D resten av dagen låg jag bara vid tv och tog det lugnt! Blir så otroligt trött på amerikans tv det är reklam HELA tiden! sen på kvällen så gick jag och nathan på bio med hans kompis jacob, vi såg apollo 18. den va helt okej lite seg då och då. imorgon är det dags för träning igen :) imorgon är det labor day vilket betyder att det inte är någon skola! :D istället så blir det träning kl 9, vi ska kolla på film på laget som vi möter på fredag sen styrka och löpning.

hare bra där hemma!

vinst!

allt började inte som väntat... på uppvärmningen gick inte mina fieldgoals så bra missa 2 av 5. Så coacherna sa till laget andra kicker att ta första... men när mathcen drog igång så var det så jävla roligt att bara va med så brydde mig inte så  mycket om det. men som tur va så missa han sin kick så chansen att jag skulle få kicka nästa växte rejält! så när nästa touchdown kom så va det min tur! jag har nog aldrig va så nervös under någon sport som jag va då... men självklart så satt jag den! ;) otroligt skön kännsla! jag fick även ta nästa fieldgoal med och självfallet så gick den in också! så jag är 2 för 2 100%ig och hoppas att det kommer förbli så :D vi vann matchen med 50-21 mot Brecksville-Broadview Heights som är clevelands fjärde bästa lag. alla dom hära pep speech som man ser i amerikanska filmer är på riktigt! en av coacherna gav ett sjukt bra idag! något i den här klassen (http://www.youtube.com/watch?v=yX39J_YyKbs) man märker att football är en sån sjuk stor sport i usa att dom till och med visar highlights från våran match på nyheterna! men nu är det dags att sova för imorgon har jag styrke träning och simmning vid halv 9 imorgon....

jag och nathan efter matchen!

taggggggaaa!!!

imorgon gäller det! första footballs matchen! är sjukt taggat plus jävligt nervös... men det ska nog gå bra :)

har börjat komma in i alla rutiner nu med skolan och träningarna, vilket är skönt! språket har börjar gå riktigt bra också så nu kan det bara bli bättre. fast jag bara har vart här i en och en halv vecka så tycker jag att allt rullar på bra, känns som jag har vart här bra mycket längre! har inget vettigt mer att skriva men saknar alla hemma jätte mycket!

önska mig lycka till!

RSS 2.0