pinsam match!

den här veckan har varit ganska packad med saker, skola träning nhl har det vart hela veckan:) så har ingen speciellt att skriva om den

matchen idag: whitmer borta, det är ett lag som plockar spelare från grannstaterna så dom är jävligt bra! men vi har slagit dom 3 möten i rad men idag bröts trenden! vi spelade sjukt dåligt i dom första 2 quartersna vi låg under med 35-0.. men vi spelade lite bättre bättre i dom 2 sista, matchen slutade 49-14.
på vägen hem så var en av dom tre bussarna med i en bilolycka, en bil körde in i bussen från sidan hela motorhuven var under bussen det rann bensin från bussen och bilen så det kunde haft blivit värre än det redan var, förstår inte hur man kan lyckas köra in i en stor gul skolbuss men mängder av lysen! helt sjukt.
imorgon är det träning igen påmorgonen sen ska vi åka och kolla på årets sista sprint car race. på söndag ska vi förmodligen till cedar point det är ett jätte stort nöjesfält!! är så sjukt taggad framför allt på den här: http://www.cedarpoint.com/public/park/rides/coasters/top_thrill_dragster/ :D hoppas att den slår superman på six flags som pappa har pratat om i alla år!
men nu är det dags att sova skriver förmodligen ett nytt inlägg imorgon:)

Kommentarer
Postat av: Mamma

Läskigt med olyckan, skönt att ingen blev skadad. Nöjesparken blir nog en häftig upplevelse! Må så gott! kram

2011-10-15 @ 16:32:21
Postat av: Pappa

hur var det , kan det vart bättre än superman!!

kram

2011-10-17 @ 08:50:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0